SSV-Tanks Oy

SSV-Tanks Oy tekee säiliövalmistusta ”avaimet käteen”-periaatteella. Valmistamme esimerkiksi autosäiliöitä, paineastioita ja siiloja.

Valmistamme laadukkaita säiliöitä, parannemme asiakkaidemme tuotteiden valmistettavuutta ja autamme myös säiliö- ym. prototyppien valmistamisessa. Tuotteemme tehdään aina yksilöidysti asiakkaan tarpeesta. Pystymme palvelemaan säiliövalmistuksen kaikissa vaiheissa käsittäen suunnittelun, valmistuksen, dokumentoinnin, kuljetukset sekä asennuksen. Nykyaikainen tuotantohallimme sijaitsee Saarijärvellä, Keski-Suomessa.

Olemme yhteistyökumppaneidemme myötä toimittaneet säiliöitä yli 100 maahan, joten kansainvälisissä projekteissasi voit luottaa pitkään ja monipuoliseen kokemukseemme suurissakin hankkeissa. 

Työllistämme tällä hetkellä noin 40 henkilöä ja yrityksen liikevaihto on yli 7 miljoonaa euroa. Investoimme jatkuvasti ja tarkoituksemme on tuottaa kestäviä ratkaisuja ja pitää toimitusvarmuutemme huippulaatuisena.

Nykyaikaiset tuotantotilamme sijaitsevat Saarijärvellä, keskellä Suomea, joten meille on sopiva matka melkein mistä vain.

Laatuvaatimukset

Usean vuosikymmenen kokemus on laatumme perusta.

Hitsausmenetelmämme ja laitteemme soveltuvat useille teräslaaduille ja vahvuuksille (mustat, ruostumattomat, haponkestävät, dupleksit säänkestävät, tulenkestävät).

Teemme myös rakennesuunnittelua seuraavien standardien mukaisesti:

  • EN 13084-7: Free-standing chimneys
  • EN 12285-1: Tehdasvalmisteiset terässäiliöt. Maanalaiset, sylinterimäiset makaavat yksi- ja kaksivaippasäiliöt palaville ja palamattomille vesiä pilaaville nesteille
  • EN 12285-2: Tehdasvalmisteiset terässäiliöt. Maanpäälliset, sylinterimäiset makaavat yksi- ja kaksivaippasäiliöt palaville ja palamattomille vesiä pilaaville nesteille
  • EN 14015: Nesteiden varastointiin vähintään ympäristön lämpötilassa käytettävien säiliön mitoitus ja rakentaminen. Paikalla rakennettava, suoraseinäinen, ympyrä- ja tasapohjainen, maanpäällinen, hitsattu metallisäiliö
  • EN 13445 G-moduli: Unfired pressure vessels.

Virtaus- ja värinäanalyyseissä, sekä dynaamisille kuormille altistuvien rakenteiden suunnittelussa käytämme apuna kokeneita suunnittelutoimistoja.

SSV-Tanksin toiminnan perustana on ISO9001 standardi. Laatujujärjestelmä ohjaa myyntiä, suunnittelua, hankintaa, valmistusta, toimitusta ja asennusta.

SSV:llä on sertifioitu seuraavat laatujärjestelmät

  • Laadunhallintajärjestelmät ISO 9001:2015
  • Execution of steel structures and aluminium structures EN 1090-1:2009 + A1:2001
  • Metallien sulahitsauksen laatuvaatimukset ISO 3834-2:2005
  • Free-standing chimneys EN13084-7:2012

Lisäksi voimme CE-merkitä vaakasäiliöt sekä itsekantavat savupiiput harmonisoitujen standardien EN-12285:n ja EN-13084:n mukaan valmistetuiksi.

Paineastiat ja pystysäiliöt rakennehyväksyy ja lopputarkastaa ns. kolmas osapuoli.

Laatupolitiikka

SSV-Tanks Oy on vuonna 1965 perustettu suomalainen metallialan perheyritys, joka toimii kansainvälisesti. Ydinosaamisalueemme on lieriömäisten, teräsvaippaisten kappaleiden suunnittelu ja valmistaminen sekä asentaminen. Kappaleet ovat tyypillisesti halkaisija-alueella 1000 – 8000mm olevia paineettomia ja paineellisia vaaka- tai pystysäiliöitä, sekä piippuja ja siiloja.

Meille on tärkeää ymmärtää ja täyttää asiakkaan tarpeet ja odotukset, sekä luoda hyvä asiakaskokemus.

Toimintaamme ohjaa näiden lisäksi tuotestandardit sekä Suomen lait, asetukset ja viralliset määräykset. Tavoitteenamme on korkea toimitusvarmuus ja kannattava liiketoiminta.

SSV-Tanks Oy:n henkilökunta on ammattitaitoista ja toimii laatu- ja turvallisuusperiaatteiden mukaisesti. Jokaisella meistä on vastuu ja velvollisuus varmistaa, että asiakkaan ja muut vaatimukset täytetään. Meillä laadusta vastaa koko henkilökunta.

Toiminnassa noudatetaan avointa viestintää sekä yrityksen henkilöstön, että sidosryhmien kanssa.

SSV-Tanks Oy:n johto seuraa ja mittaa toiminnan laatua. Yritys on sitoutunut parantamaan jatkuvasti suorituskykyä kehittämällä ja uudistamalla toimintaa, tuotantovälineistöä sekä henkilöstön osaamista.

Yrityksen historia

Kansainvälinen perheyritys Saarijärveltä

Saarijärven Säiliövalmiste on pitkän linjan perheyritys. Pienestä verstaasta liikkelle lähtenyt yritys on vuosikymmenien varrella kasvanut merkittäväksi vientiyritykseksi.

Yrityksen toimitilat sijaitsevat Saarijärvellä, Keski-Suomessa.

1960-luku

Vilho Kinnunen perusti 1960-luvun lopulla verstaan, jossa hän rakensi lipputankoja ja myöhemmin pieniä terässäiliöitä polttoöljyn varastointiin sekä kuljetukseen.

1970-luku

Vuosikymmenen loppupuolella Saarijärven Säiliövalmiste oli jo vakiinnuttanut asemansa. Yritys kasvoi vahvasti.

1980-luku

Toiminta laajeni teollisuuden prosessi- ja painesäiliöihin, sekä erilaisiin ajoneuvosäiliöihin.

1990-luku

Säiliöitä alettiin toimittaa myös ulkomaille. Siitä lähtien vienti on ollut merkittävä osa yrityksen toimintaa.

2000-luku

Uudet, nykyaikaiset tuotantotilamme valmistuivat Saarijärvelle vuonna 2008. Yrityksen kasvu on sen jälkeen vahvistunut entisestään.

2010-luku

Vuonna 2016 yrityksen nimi muuttui kansainvälisempään muotoon SSV-Tanks Oy. Yrityksen liikevaihto on kasvanut jo yli 7 miljoonaan euroon.

logos
logos
logos
logos
logos
logos
logos
logos
logos